Catalogo Mazzetti 2020-2021

Freshly collected during the best season, carefully selected, wisely combined. The Liquor fruits Flambar has earned, during more than fifty years, a prestige position with her incomparable range of solutions, for the benefit of the most demanding and renowned Pastry shops. With Zuccherini Spiritosi Zen it will be easy to break through people’s amazement. With different colors, a hint of different flavours, sugar cubes are able to “sparkle conviviality”with their appeal dangling between an ancient socializing ritual and an up-to-date sensual food. A mix of fine deep flavours (absynth, lemon zest, Madagascar vanilla and wild rose) and unusual, intriguing matches (coffee and orange or mint and liquorice) calls for euphoria, wellbeing, contemplation and desire for harmony. An ancient conviviality revisited in “New Age” key. Pairings: Hot infusions or cold liqueurs with low alcohol content (at the end of the meal) Cocktails and desserts to be evocative through the “flambè” touch. 139 FRUTTA & ZUCCHERINI SPIRITOSI MAZZETTI “ UN GOCCIO DI PIACERE ?” “ A SHOT OF PLEASURE ?” Raccolta fresca in stagione, accuratamente selezionata, sapientemente abbinata. La frutta al liquore Flambar si è guadagnata in oltre cinquant’anni una posizione di prestigio con la sua impareggiabile gamma di soluzioni, ad uso dei più palati esigenti e delle più rinomate pasticcerie.Con gli Zuccherini Spiritosi Zen sarà semplice far breccia sullo stupore delle persone. Con i colori diversi, preludio di aromi altrettanto differenti, le zollette sono in grado di “accendere la convivialità” con il loro appeal in bilico fra un’antica tradizione socializzante e unmodernissimo sensual food. Unmix di gusti ricercati e profumati (assenzio, scorza di limone, vaniglia del Madagascar e rosa canina) e accostamenti inediti e intriganti (arancia e caffè o menta e liquirizia) genera euforia, benessere, contemplazione e voglia di armonia . Una convivialità antica, rivisitata in chiave “new age”. Abbinamenti: Infusioni calde o Liquori freddi a bassa gradazione alcolica (a fine pasto) Cocktail e dessert da rendere suggestivi attraverso il tocco “flambè”.

RkJQdWJsaXNoZXIy MjYxMjA=